Νέα γκέλα για την Τότεναμ, 4η σερί νίκη η Τσέλσι

Η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 εντός με την Γουότφορντ, η Τσέλσι 1-0 την Νιούκαστλ

Ο κατήφορος της Τότεναμ συνεχίστηκε, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Γουότφορντ, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να έχει πλέον μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με σουτ του Ντουκουρέ έπειτα από σέντρα του Γιάνματ από δεξιά. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση, όμως από το πουθενά στο 86’ έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Ντέλε Άλι να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος των παικτών της Γουότφορντ και να κάνει το 1-1.

Η Τσέλσι με γκολ του Μάρκο Αλόνσο στο 73’ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νιούκαστλ, πανηγύρισε την 3η σερί νίκη της και ανέβηκε στη 2η θέση, μαζί με την Λέστερ, η οποία «καθάρισε» με ανατροπή 2-1 εντός έδρας την Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26’ με τον Γουντ, με τις «αλεπούδες» να ισοφαρίζουν στο 45’ με τον Βάρντι. Η ανατροπή για την Λέστερ ήρθε στο 74’ με τον Τίλεμανς να κάνει το 2-1.

Μπόρνμουθ και Νόριτς έμειναν στο 0-0, Γουλβς – Σαουθάμπτον στο 1-1 (61’ πεν. Χιμένες / 53’ Ινγκς), ενώ η Άστον Βίλα επικράτησε 2-1 (45’ Γκρίλις, 94’ Τάργκετ / 20’ Γουέμπστερ) της Μπράιτον.

Παρασκήνια

Θέματα