«Ναι, έκανα λάθη, αλλά δεν κατηγορήθηκα ποτέ για…στημένα»!!!

Ο Μουρίνιο έχει πάντα την τελευταία λέξη!

Betfootball 6/01/18 - 01:10

Κλόουν, γεροντική άνοια και… στημένα! Ο πόλεμος δηλώσεων του Μουρίνιο με τον Κόντε συνεχίστηκε και αργά το βράδυ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει νέα επίθεση στον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι!

Η αρχή έγινε όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν έχει χάσει το πάθος του επειδή δεν κάνει τον… κλόουν στην άκρη του γηπέδου, αναφερόμενος ουσιαστικά στον… Κόντε, αλλά και στον Γιούργκεν Κλοπ! Αυτός που ανέλαβε να απαντήσει ήταν ο Κόντε, ο οποίος είναι αλήθεια ότι δέχτηκε και… ερωτήσεις – τσιμπήματα από τους δημοσιογράφους. «Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει και, πως το λένε εδώ στην Αγγλία, γεροντική άνοια (το είπε στα ιταλικά), γιατί αυτό συμβαίνει όταν ξεχνάς τι έχεις κάνει στο παρελθόν»!

Ο Μουρίνιο φυσικά θέλει να έχει πάντα την τελευταία λέξη και την είπε λίγο μετά από το τέλος του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ντέρμπι Κάουντι! «Νομίζω ότι το πρόβλημα το έχει δημιουργήσει ο Τύπος και θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη και από τους δυο μας. Ο Κόντε δέχθηκε λάθος ερώτηση και η απάντηση ήταν τελείως λάθος, ξέφυγε τελείως. Εγώ μιλούσα όντως για μένα», σχολίασε αρχικά ο Μουρίνιο και πολλοί πίστεψαν για λίγα δευτερόλεπτα ότι θα βάλει… τέλος, αλλά όση επίθεση δεν παίζει η ομάδα του στο γήπεδο, τόσο επιθετικά παίζει αυτός στα μικρόφωνα. «Ναι, έκανα λάθη στο παρελθόν, έκανα λάθη και στις αντιδράσεις μου στον πάγκο ή στην άκρη του γηπέδου, πιστεύω ότι θα κάνω κι άλλα, σίγουρα όμως λιγότερα από ό,τι στο παρελθόν», συμπλήρωσε πριν να βγει στην επίθεση: «αυτό που δεν συνέβη ποτέ όμως και ούτε πρόκειται να γίνει, είναι να κατηγορηθώ για… στημένα παιχνίδια»!

Παρασκήνια

Θέματα