«Ντέρμπι» και στην εθνική Αγγλίας

Εκτός αποστολής για το ματς με το Μαυροβούνιο ο Στέρλινγκ που επιτέθηκε στον Γκόμες λίγες ώρες μετά από την κόντρα τους στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Σίτι

Betfootball 12/11/19 - 18:42

Η εθνική που δεν ησυχάζει ποτέ! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Τζό Γκόμες μετέτρεψαν την πρώτη προπόνηση της εθνικής Αγγλίας ενόψει των παιχνιδιών με το Μαυροβούνιο και το Κόσοβο σε… ρινγκ! Λίγες ώρες μετά από την κόντρα τους στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι, οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια. Αυτός που ξεκίνησε τον καυγά φαίνεται ότι ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ που έπιασε από τον λαιμό τον αμυντικό της Λίβερπουλ, παίρνοντας τη… ρεβάνς για το συμβάν στο «Άνφιλντ». Η εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι ο Στέρλινγκ θα είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Ο Γκόμες εμφανίστηκε στην επόμενη προπόνηση με σκίσιμο λίγο κάτω από το μάτι!

Τα σημάδια ενός άγριου καυγά

«Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για εμένα το ποδόσφαιρο. Και οι δύο ανταλλάξαμε κουβέντες, αλλά τα βρήκαμε και συνεχίζουμε. Στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα συνεχώς βρίσκονται σε μια ένταση και είμαι άνδρας για να παραδεχθώ ότι έχασα την ψυχραιμία μου. Προχωράμε γιατί αγαπάμε το άθλημα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Στέρλινγκ και συνέχισε: «μαζί με τον Τζο καταλαβαίνουμε ότι ξεφύγαμε για 5-10 δευτερόλεπτα και είναι κάτι που το αφήσαμε πίσω και κοιτάμε μπροστά, μην το κάνουμε μεγαλύτερο απ’ ό,τι ήταν. Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας είναι να αφήνουμε εκτός εθνικής ομάδας τις κόντρες από το συλλογικό επίπεδο. Δυστυχώς, τα συναισθήματα ήταν σε έξαρση μετά το ματς της Κυριακής και δεν είχαν ηρεμήσει…»

Παρασκήνια

Θέματα