Οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητές!

Περίπου 50 οπαδοί της ομάδας έκαναν ντου στο προπονητικό κέντρο των "λιονταριών" και τραυμάτισαν παίκτες και προπονητές!

Betfootball 15/05/18 - 21:24

Η κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου τις τελευταίες ώρες στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Τα όσα ακολούθησαν από την ήττα από τη Μαρίτιμο και την απώλεια του εισιτηρίου για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μόνο ο… πρόλογος, αφού το απόγευμα της Τρίτης περίπου 50 εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας έκαναν ντου στο προπονητικό κέντρο και τα έκαναν… γυαλιά καρφιά! Οι κουκουλοφόροι οπαδοί μπήκαν… οπλισμένοι με ρόπαλα, ξύλα και άλλα αντικείμενα και επιτέθηκαν σε παίκτες και προπονητές. Από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετοί παίκτες (Ακούνια, Ρούι Πατρίσιο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ρουί Ζοσέ), αλλά και ο τεχνικός της ομάδας Ζόρζε Ζεσούς!

 

Ο Μπας Ντοστ δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Σπόρτινγκ

 

Σε ανακοίνωσή της μετά από τα ντροπιαστικά επεισόδια, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει ότι θα διεξάγει έρευνα για τα επεισόδια και καλεί για ενότητα! Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, πάντως, αρκετοί παίκτες της Σπόρτινγκ είναι έτοιμοι να απαιτήσουν μεταγραφή!!!

 

Παρασκήνια

Θέματα