«Ο Κριστιάνο έχει λίγο από το πάθος του Μαραντόνα για το ποδόσφαιρο. Ο Μέσι δεν έχει καθόλου»

Η εντυπωσιακή απάντηση του Ζόρζε Ζεσούς για τον Ντιέγκο, τον Πελέ και τους δύο καλύτερους του παρόντος

Betfootball 1/12/20 - 19:03

Η μπάλα συνεχίζει να κυλάει στα γήπεδα, αλλά ο ποδοσφαιρικός κόσμος συνεχίζει να είναι σοκαρισμένος από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δέχονται συνεχώς ερωτήσεις για τον Ντιέγκο, το ποδόσφαιρό του και την ζωή του… Ο Ζόρζε Ζεσούς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση…

Ο τεχνικός της Μπενφίκα κλήθηκε να σχολιάσει τον Ντιέγκο και η απάντησή του ήταν ξεχωριστή, όπως αρκετές το τελευταίο διάστημα, όπου έχει πει ότι η Σίτι είναι καλύτερη από την Μπενφίκα μόνο από στους τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι η ομάδα του δεν θέλει να είναι σαν την σημερινή Μπαρτσελόνα!

«Ο Μαραντόνα ήταν παγκόσμιος, κορυφαίος, αλλά είχε πάθος για το παιχνίδι, γεννήθηκε για να είναι ποδοσφαιριστής, γεννήθηκε με τα πάντα», σχολίασε ο Ζόρζε Ζεσούς και συνέχισε: «μεταξύ των δύο καλύτερων του κόσμου σήμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λίγο από το πάθος του Μαραντόνα για το ποδόσφαιρο. Ο Μέσι δεν έχει τίποτα, δεν έχει καθόλου πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά μιλάμε για τη ζωή και τα συναισθήματα, για το πάθος για το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μαραντόνα ήταν πάνω από όλους σε αυτόν τον τομέα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, μαζί με τον Πελέ. Ο Πέλε είναι ακόμα εδώ, είναι ζωντανός. Ο Ντιέγκο ήταν ο σπουδαιότερος, όχι μόνο επειδή ήταν ιδιοφυΐα και παίκτης, αλλά και λόγω του τρόπου που το έδειξε. Αυτό έκανε τη διαφορά. Δεν είναι ένα επεξεργασμένο προϊόν, γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Αγάπη, είναι όλο το συναίσθημα που είχε με την μπάλα».

Παρασκήνια

Θέματα