Ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε δακρυσμένος τους (πρώην) συμπαίκτες του

Λίγες ώρες πριν ενσωματωθεί στην Ατλέτικο, ο Ουρουγουανός φορ αποχαιρέτησε συγκινημένος τους φίλους του

Betfootball 23/09/20 - 19:27

Ο πάγος (το… παγόβουνο δηλαδή) της Τρίτης έλιωσε για τα καλά και ο Λουίς Σουάρες είναι στο δρόμο για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μετακίνηση που θεωρούνταν βέβαιη από το βράδυ της Κυριακής, την Τρίτη μπήκε για τα καλά στον πάγο. Αυτός που την έβαλε στον… πάγο, ήταν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Ζοσέπ Μπαρτομέου και ο Λιονέλ Μέσι παρόλο που η υπόθεση αφορά στην αποχώρηση του καλύτερού του φίλου από την ομάδα, θα ένιωθε δικαιωμένος για μία ακόμα φορά για όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε για να ανακοινώσει ότι τελικά θα παραμείνει στην ομάδα.

Για να μείνει ελεύθερος, ο Μπαρτομέου είχε θέσει ως όρο στον Λουίς Σουάρες να μην πάει στην Ρεάλ, στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην Μάντσεστερ Σίτι και στην… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Λουίς Σουάρες επέλεξε (και επιλέχθηκε) από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε! Ο Μπαρτομέου τότε… άλλαξε γνώμη και δεν τον άφηνε ελεύθερο, ζητώντας χρήματα για τη μεταγραφή. Είναι θεμιτό να μην αφήνεις έναν σταρ της ομάδας σου (έστω και στα 33 του) να μην πάει ως ελεύθερος σε άμεσο αντίπαλό σου, αλλά αυτά γίνονται από… πριν και όχι μετά από τις εξελίξεις. Όπως υπήρχε ως απαγορευτικός όρος η Ρεάλ και η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε να υπάρχει και η Ατλέτικο! Οι δικηγόροι του Λουίς Σουάρες πήγαν χθες στα γραφεία της Μπαρτσελόνα και εκεί συναντήθηκαν με τον Μπαρτομέου, ενώ ο παίκτης ήταν έτοιμος για μία συνέντευξη Τύπου, όπου θα έλεγε τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες από τη δική του πλευρά! Ο Μπαρτομέου σίγουρα δεν ήθελε και δεύτερη συνέντευξη μετά από αυτή του Λιονέλ Μέσι και έτσι βρέθηκε η λύση! Η Ατλέτικο θα πληρώσει στην Μπαρτσελόνα 2εκ. ευρώ στην περίπτωση που κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Λουίς Σουάρες προπονήθηκε για τελευταία φορά με την Μπαρτσελόνα το πρωί της Τετάρτης. Μετά από την προπόνηση, αποχαιρέτησε τους (πρώην πλέον) συμπαίκτες του. Το «αντίο» του σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ήταν έντονα συγκινητικό και ο ίδιος ήταν δακρυσμένος. Στην Μπαρτσελόνα άλλωστε, αφήνει όχι απλά πρώην συμπαίκτες, αλλά αρκετούς πολύ καλούς φίλους.

Παρασκήνια

Θέματα