Ο μικρός πρίγκιπας της Μονακό!

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου Ιταλού Πιέτρο Πελέγκρι από την Τζένοα!

Betfootball 27/01/18 - 22:31

Τους έβαλε στα… δίχτυα! Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιέτρο Πελέγκρι από την Τζένοα, αρπάζοντας τον 17χρονο επιθετικό από την… αγκαλιά της «Γηραιάς Κυρίας»! Η Γιουβέντους είχε το προβάδισμα για την απόκτηση του νεαρού στράικερ της Τζένοα, αλλά η Μονακό κινήθηκε γρήγορα τις τελευταίες ώρες και έκανε δικό της τον θαυματουργό πιτσιρικά, τον οποίο έπεισε κυρίως  με το πλάνο της! Για να τον αποκτήσουν, όμως, έδωσαν και περισ΄σοτερα χρήματα στην ομάδα της Γένοβας. Η συμφωνία φέρεται να έκλεισε στα 25εκ. ευρώ, συν τα διάφορα μπόνους και ποσοστό 10% σε περίπτωση νέας μεταγραφής του παίκτη. Ο Πελέγκρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και τον πρώτο χρόνο οι αποδοχές του θα είναι 1εκ. ευρώ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος», έλεγε λίγο μετά από τις υπογραφές ο Πελέγκρι και συνέχιζε: «δεν με απασχολούν τα χρήματα, θέλω να ευχαριστηθώ ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Πείστηκα πολύ γρήγορα από το πλάνο της που στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εδώ μπορώ να βελτιωθώ και θα δουλέψω σκληρά για να γίνω ένας σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο».

Ο Πιέτρο Πελέγκρι έκανε εντυπωσιακή… είσοδο στο ιταλικό ποδόσφαιρο στο τελευταίο παιχνίδι του Φραντσέσκο Τότι στο «Ολίμπικο», ενώ όποτε κλήθηκε να παίξει με την πρώτη ομάδα της Τζένοα, έδειχνε τις απεριόριστες δυνατότητές του…

Παρασκήνια

Θέματα