Ο Πολωνός… Ρόμπογκολ έστειλε την Μίλαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Με δύο γκολ του Πιόντεκ, οι "ροσονέρι" νίκησαν 2-0 την Νάπολι σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στο "Σαν Σίρο" και έκανε το πρώτο τσεκ ιν για τα ημιτελικά!

Betfootball 29/01/19 - 23:40

«Μου θυμίζει τον Ρόμποκοπ, δεν μιλάει πολύ, αλλά θέλει να πετύχει το στόχο του, να βάζει γκολ», έλεγε πριν από μερικές ημέρες ο Τζενάρο Γκατούζο για τον Κριστόφ Πιόντεκ που έφτανε από την Τζένοα για να αντικαταστήσει τον Ιγκουαΐν στην κορυφή της επίθεσης! Ο Πιόντεκ όμως, εξελίσσεται σε… Ρόμπογκολ των ιταλικών γηπέδων και μετά από την Τζένοα, δείχνει ότι μπορεί να οδηγήσει και την επίθεση της Μίλαν. Τον Ιγκουαΐν πάντως, τον έστειλε από χθες στην… λήθη των «ροσονέρι»!

Ο Πολωνός χρειάστηκε λίγα αναγνωριστικά λεπτά (μπήκε στο 70΄) στο ματς πρωταθλήματος με την Νάπολι για το πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες και με την πρώτη του παρουσία στην εντεκάδα… σκότωσε τους «παρτενοπέι» με δύο γκολ σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου! Με τα δύο γκολ του εντυπωσιακού Πολωνού που σκόραρε στο 11΄ και 27΄ κάνοντας πάρτι στην άμυνα της Νάπολι, η Μίλαν έγινε η πρώτη ομάδα που πάει στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Η Νάπολι είχε την κατοχή πριν και μετά από τα γκολ του Πιόντεκ, αλλά της έλειπε η ουσία. Ουσία που την είχε ο… Ρόμποκοπ της Μίλαν και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα των παικτών του Γκατούζο, οι «ροσονέρι» πήραν μία σπουδαία πρόκριση!

Παρασκήνια

Θέματα