«Ο Σάρι φεύγει, ο Λάμπαρντ επιστρέφει»

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και τα αγγλικά πηγαίνουν στην θέση του τον Φρανκ Λάμπαρντ!

Betfootball 15/05/19 - 19:57

Η πορεία του Φρανκ Λάμπαρντ στους πάγκους φαινόταν να είχε χαραχτεί από την πρώτη ημέρα που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους πάγκους των γηπέδων. Ο προορισμός αυτής της πορείας, δεν ήταν άλλος από το ‘Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι. Ο «θρύλος» των «μπλε» του Λονδίνου μπορεί να φτάσει σε αυτόν τον… προορισμό λίγο νωρίτερα από ό,τι θα υπολόγιζε ακόμα και ο ίδιος. Το πλάνο ήταν περίπου ίδιο με αυτό που ακολοθείται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δοκιμασία σε μία ομάδα με λιγότερες απαιτήσεις, ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες και στη συνέχεια η επιστροφή. Ο Λάμπαρντ πέρασε αυτή τη δοκιμασία στην Ντέρμπι Κάουντι και μόλις σε έναν χρόνο έδωσε τα διαπιστευτήριά του σε μία κατηγορία με τεράστια πίεση και φέρεται να είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της Τσέλσι.

Οι «μπλε» (και κυρίως ο Αμπράμοβιτς) αντιθέτως, δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός οδήγησε την Τσέλσι στην τετράδα που ήταν και ο μεγαλύτερος στόχος, στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Σίτι και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η ομάδα του παρουσίασε μεγάλα σκαναμπεβάσματα στη σεζόν. Τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ακόμα και εάν η Τσέλσι κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαουρίτσιο Σάρι θα απολυθεί από την Τσέλσι και θα επιστρέψει στην Ιταλία, όπου τον περιμένουν η Μίλαν με την Ρόμα!

Τα αγγλικά ΜΜΕ με τη σειρά τους, όχι μόνο συνυπογράφουν αυτές τις εξελίξεις, αλλά πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι ο εκλεκτός των ‘μπλε» δεν είναι άλλος από τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Παρασκήνια

Θέματα