Ο χορός των «δράκων»

Η Πόρτο σφράγισε την κυριαρχία της στον 4ο όμιλο πανηγυρίζοντας την νίκη και στην Τουρκία επί της Γαλατάσαραϊ, η οποία όμως συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ!

Betfootball 11/12/18 - 22:03

Η Πόρτο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον 4ο όμιλο, ο οποίος φαινόταν από τους πιο ισορροπημένους από την ημέρα της κλήρωσης. Οι «δράκοι» του Κονσεϊσάο σφράγισαν αυτή την κυριαρχία με νίκη 2-3 στην έδρα της Γαλατάσαραϊ! Αυτή ήταν η 5η νίκη της Πόρτο στους ομίλους, όπου μέτρησε τις μοναδικές της απώλειες στην ισοπαλία με την Σάλκε στην Γερμανία.

Η Πόρτο άνοιξε το σκορ με τον Φελίπε στο 17΄ και στο 42΄ έκανε το 0-2 με πέναλτι που κέρδισε… μόνος του ο Ερνάνι με μία πτώση του στην περιοχή του Μουσλέρα. Ο Μούσα Μαρενγκά που ανέλαβε την εκτέλεση το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-2. Η Γαλατά αντέδρασε και μείωσε πριν να βγει το α΄ μέρος με νέο πέναλτι του Φεγκουλί. Η Πόρτο ανέβασε ξανά το προβάδισμα στα δύο γκολ με τον Ολιβέιρα στο 57΄, αλλά η Γαλατά δεν το έβαλε κάτω και στο 65΄ μείωσε σε 2-3 με τον Ντερντιγιόκ. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα, έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν κέρδισε κι άλλο πέναλτι. Ο Φεγκουλί όμως, αυτή τη φορά σημάδεψε το δοκάρι του Κασίγιας και το 2-3 έμεινε έως το τέλος.

Πρώτη και καλύτερη η Πόρτο, δεύτερη η Σάλκε και τρίτη η Γαλατά που συνεχίζει στο Γιουρόπα.

Παρασκήνια

Θέματα