Πάει και για τον (δυσαρεστημένο!) Ναϊνγκολάν η Τσέλσι!

Τα... κακά παιδιά αρέσουν πάντα στον Αντόνιο Κόντε!

Betfootball 5/01/18 - 21:55

Μπορεί με τον Ντιέγκο Κόστα να μην τα πήγε πολύ καλά, αλλά ο Αντόνιο Κόντε τη συμπάθεια στα… κακά παιδιά δεν μπορεί -ούτε και θέλει- να την κρύψει. Ο Ρος Μπάρκλεϊ που απέκτησε πριν από λίγες ώρες η Τσέλσι συνδυάζει τεχνική… Μπέκαμ και πάθος Ρόι Κιν, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα του έδινε πέρυσι γκολ και… ξύλο!

Ο Αρτούρο Βιδάλ που συνδυάζει τα ίδια στοιχεία με τον Μπάρκλεϊ (αν και ο Χιλιανός είναι καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι και ο Άγγλος στο δημιουργικό) είναι ο διακαής πόθος του Ιταλού τεχνικού που «ψάχνει» την επανασύνδεση μετά από τα χρόνια της Γιουβέντους. Ο «Βασιλιάς Αρθούρος», όμως, μένει στην Μπάγερν, αλλά στην Ιταλία υπάρχει ένας… ποδοσφαιρικός κλώνος του που τυγχάνει μάλιστα να είναι δυσαρεστημένος στην ομάδα του! Ο λόγος για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, τον «Νίντζα» της Ρόμα που κάνει ό,τι του… καπνίσει και φυσικά το πληρώνει.

Το τελευταίο κρούσμα απειθαρχίας του Ναϊνγκολάν ήταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν πόσταρε ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια. Στο βίντεο παίζει… μπάλα σε ένα κλαμπ καπνίζοντας και δεν κρύβει ότι είναι «τύφλα στο μεθύσι»! Η Ρόμα τον τιμώρησε με αποκλεισμό από το παιχνίδι με την Αταλάντα, ο Βέλγος (που είναι και… εκτός εθνικής μέχρι νεωτέρας!) είναι δυσαρεστημένος (…) και η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις!

Παρασκήνια

Θέματα