Πάρτι στην Μπάγερν για την εξάρα, ανησυχία για τον Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 20΄, αλλά η Μπάγερν διέσυρε με 6-1 την Βέρντερ! * Η Βόλφσμπουργκ σταμάτησε την Ντόρτμουντ!

Betfootball 9/11/22 - 00:03

Η Μπάγερν διέλυσε με 6-1 την Βέρντερ Βρέμης για την 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, αλλά το… πάρτι χάλασε με την ανησυχία για την κατάσταση του Σαντιό Μανέ! Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ, ο αρχηγός και ηγέτης της εθνικής Σενεγάλης τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 20΄του παιχνιδιού και περισσότερα για την κατάστασή του θα γίνουν γνωστά σήμερα.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα που είναι… δικτυωμένος (και εκτός από τα γκολ κάνει γενικά εκπληκτικές εμφανίσεις) από το ξεκίνημα της σεζόν άνοιξε το σκορ στο 6΄! Η Βέρντερ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 10΄ με τον Γιουνγκ, αλλά η Μπάγερν ήταν ασταμάτητη! Στο 18΄ ο Τσούπο Μότινγκ έχασε πέναλτι (το έβγαλε ο Παβλένκα) και στο 20΄ ήρθε ο τραυματισμός του Μανέ. Ακολούθησαν τρία γκολ σε… έξι λεπτά από την Μπάγερν, με τον Γκνάμπρι να πετυχαίνει τα δύο (22΄ και 28΄) και τον Γκορέτσκα το άλλο (26΄). Ο Γκνάμπρι έγραψε το 5-1 στο 82΄ και ολοκλήρωσε το δικό του χατ τρικ και ο νεαρός Γάλλος Τιλ σφράγισε το σκορ στο 6-1 στο 84΄!

Λίγο νωρίτερα, η Βόλφσμπουργκ νικούσε 2-0 την Ντόρτμουντ με ένα γκολ στο ξεκίνημα (6΄ Βαν Ντε Βεν) και ένα στο τέλος (90+2΄ Ενμετσά)!

Με γκολ του Μαυροπάνου στην εκπνοή, η Στουτγάρδη νίκησε2-1 (3΄ Γκιραρί, 90+8΄ Μαυροπάνος – 19΄ Λουκεμπάκιο) την Χέρτα!

Η Μπόχουμ πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο νικώντας 2-1 (7΄ Αντζέι, 12΄ Χόφμαν – 62΄ Πλεά) την Γκλάντμπαχ.

Παρασκήνια

Θέματα