Πέρασαν στους «8» Γιενμπούκ, Τ. Κουαντζιάν, Εστεγκλάλ και Αλ Ντουχαΐλ (videos)

Τέσσερις ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας έγιναν την Τρίτη!

Οι Γιενμπούκ (Ν. Κορέα), Τ. Κουαντζιάν (Κίνα), Εστεγκλάλ (Ιράν) και Αλ Ντουχαΐλ (Κατάρ) προκρίθηκαν στην Τρίτη στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, μετά τις ισάριθμες ρεβάνς που έγιναν για τη φάση των «16».

Η Γιενμπούκ νίκησε 2-0 την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ στη Νότια Κορέα, ενώ είχε χάσει με 3-2 στην Ταϋλάνδη. Σκόραραν οι Ρικάρντο Λόπες στο 18’ και Λι Ζαέ-Σουνγκ στο 84’! Στη φιλοξενούμενη προπονητής είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ενώ αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα ο Ντιόγκο!

Στον «εμφύλιο» της Κίνας η Τ. Κουαντζιάν πήρε 2-2 στην έδρα της Γκουανγκζού Εβ. και προκρίθηκε, μετά το 0-0 στο πρώτο ματς. Η γηπεδούχος, στην οποία είναι τεχνικός ο Φάμπιο Καναβάρο, προηγήθηκε δυο φορές με γκολ του Ρικάρντο Γκουλάρ (17’, 48’). Για την φιλοξενούμενη, που έχει προπονητή τον Πάουλο Σόουζα, σκόραραν οι Αλεξάντερ Πάτο (19’) και Βανγκ Ζιέ (52’).

«Εμφύλιο» είχαμε και στο Ιράν, με την Εστεγκλάλ να νικάει εντός με 3-1 την Ζομπ Αχάν και να ανατρέπει την ήττα της με 1-0 στον πρώτο ματς. Η γηπεδούχος προηγήθηκε με 3-0 με χατ-τρικ του Τιάμ (11’ πεν., 41’, 64’). Για τη φιλοξενούμενη μείωσε ο Χανταντιφάρ (65’).

Η Αλ Ντουχαΐλ (Κατάρ) νίκησε και στην έδρα της (4-1) την Αλ Αΐν (ΗΑΕ), μετά το 4-2 στο πρώτο ματς εκτός έδρας! Η φιλοξενούμενη έπαιξε με πολλές αλλαγές, δεν αγωνίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Η γηπεδούχος προηγήθηκε με 4-0 με αυτογκόλ του Μοχάμεντ Αχμάντ στο 12’ και με τέρματα των Ελ-Αραμπί (30’, 86’ πεν.), Ισμαέλ Μοχαμάντ (54’). Μείωσε ο Ομάρ Αμπντούλραχμάν στο 90’+4!

Παρασκήνια

Θέματα