Πήγε παιδί, έφυγε θρύλος! (videos&pics)

Ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε δύο φορές (2-2 με την Εϊμπάρ) στο τελευταίο του παιχνίδι με την Ατλέτικο και γνώρισε την αποθέωση από τους "ροχιμπλάνκος"!

Betfootball 20/05/18 - 21:36

Ήταν η μέρα του… Η μέρα που από «παιδί» έγινε «θρύλος». Ο λόγος για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της αγαπημένης του Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» οπαδοί επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή και ένα ακόμα πιο αποθεωτικό «αντίο». Ο Τόρες από την πλευρά του, αποχαιρέτησε την Ατλέτικο με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Αγωνιζόμενος ως αρχηγός από την αρχή του ματς κόντρα στην Εϊμπάρ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σκόραρε δύο φορές (στο τελικό 2-2), έφτασε τα 129 γκολ με την Ατλέτικο και έγινε ο 5ος σκόρερ στην Ιστορία της.

Ο «ελ νίνιο» πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ατλέτικο το 2001 και 17 χρόνια αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του… Δικαίως λοιπόν, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Ατλέτικο που αναγνώρισαν την προσφορά του…

https://twitter.com/COPA90US/status/998262117492019201

Το εντυπωσιακό κορεό των φίλων της Ατλέτικο έκλεψε την παράσταση πριν από το ξεκίνημα του ματς. Ήταν φυσικά αφιερωμένο στον Τόρες. Στο «παιδί» που έγινε «θρύλος»…

Λίγο πριν από τη σέντρα, η Εϊμπάρ τίμησε την Ατλέτικο για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ με το γνωστό pasillo.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» χάλασε λίγο στο 35΄ όταν ο Κίκε έκανε το 0-1, καίγοντας το… σενάριο για τη φιέστα της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ και τον αποχαιρετισμό του Τόρες. Ο «ελ νίνιο», όμως, δεν ήθελε να φύγει ηττημένος. Στο 43΄ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 60΄ σκόραρε για δεύτερη φορά, βάζοντας μπροστά την Ατλέτικο με 2-1! Δύο λεπτά αργότερα, ο Λούκας Ερνάντες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 70΄ ο Πένα έγραψε με πέναλτι το τελικό 2-2 για την Εϊμπάρ.

Στο τέλος του ματς, ο Τόρες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού οι τιμές που ακολούθησαν από τους συμπαίκτες του και την διοίκηση του συλλόγου ήταν πραγματικά αυτές που έπρεπε. Οι παίκτες της Ατλέτικο σχημάτισαν ένα νέο pasillo για τον «ελ νίνιο», ενώ οι καρδιές έσπασαν όταν τον τίμησε ο Μανουέλ Μπρίνιας, ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε και τον πήγε στις Ακαδημίες της Ατλέτικο.

Παρασκήνια

Θέματα