Πήραν όλοι χρόνο στα φιλικά της Ντιναμό (videos)

Η ομάδα του Κιέβου γνώρισε μία ήττα, ενώ πέτυχε μια νίκη στα δυο τελευταία φιλικά της πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Γιουρόπα Λιγκ

Betfootball 12/02/18 - 19:21

Μία νίκη και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα της Ντιναμό Κιέβου στα τελευταία της φιλικά πριν από τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ! Η ομάδα από την Ουκρανία έχασε 1-0 από τη νορβηγική Σάρπσμποργκ στη Μαρμπέγια. Είχε προηγηθεί η νίκη με 5-0 κόντρα στη Βιντεότον! Πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες.

Η Ντιναμό Κιέβου αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα, το πρωτάθλημα Ουκρανίας αρχίζει ξανά το Σάββατο μετά από διακοπή δύο μηνών, στους οποίους η αντίπαλος της ΑΕΚ ταξίδεψε δύο φορές στην Ισπανία, όπου έκανε προετοιμασία ενώ έδωσε αρκετά φιλικά. Όλοι οι παίκτες-πλην του τραυματία Πίβαριτς του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες-θα βρίσκονται στην αποστολή για το ταξίδι στη χώρα μας.

Ο αγώνας με τη Σάρπσμποργκ έγινε την Κυριακή και τερματοφύλακας ήταν ο Ντένις Μπόικο ο οποίος επέστρεψε από τη Μπεσίκτας αλλά δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες με την ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι που χρησιμοποίησε ο τεχνικός Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει ΑΕΚ ήταν οι Μπούρντα, Μικολένκο, Ζαμπράνο (πρώην του ΠΑΟΚ, έχει δηλωθεί στην UEFA), Σαμπάνοφ, Σμίρνι, Μπουϊάλσκι (65’ Σαπαρένκο), Βέρμπιτς, Ρόταν, Ζούνιορ Μοράες (65’ Μπεσέντιν), Κλιόμπας.
Απουσίασαν οι περισσότεροι βασικοί οι οποίοι είχαν αγωνιστεί ένα 24ωρο νωρίτερα (10/2) εναντίον της Βιντεότον. Όπως είπαμε η Ντιναμό επικράτησε εύκολα 5-0 με σκόρερ τους Σαπαρένκο (7’), Ντέρλις Γκονζάλες (22’), Γκάρμας (32’), Κετζιόρα (57’), Μποκανί (90’), ενώ έπαιξε με τους: Ρούντκο, Χασερίδη, Μοζόριουκ, Κάνταρ, Πίβαριτς (22’ λόγω τραυματισμού Γκονζάλες), Κετζιόρα, Γκάρμας (70’ Μπουϊάλσκι), Σαπαρέκο (70’ Ζουνιορ Μοράες), Τσιγκάνκοφ (76’ Σμίρνι), Σεπέλεφ, Μπεσέντιν (46’ Μποκανί).

Παρασκήνια

Θέματα