Πήρε τον Νούνο Ταβάρες από την Μπενφίκα η Άρσεναλ

Η μεταγραφή του 21χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ κόστισε 8εκ. ευρώ, ενώ προβλέπονται και αρκετά μπόνους * Συνεχίζεται το... χάος στην Μπενφίκα

Betfootball 10/07/21 - 20:20

“Κανονιέρης” και επίσημα. Η Άρσεναλ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Νούνο Ταβάρες από την Μπενφίκα. Η μεταγραφή του 21χρονου Πορτογάλου κόστισε 8εκ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχουν και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Ταβάρες παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχει καλά ανεβάσματα και μπορεί παίξει στόπερ, αλλά και στη μεσαία γραμμή. Ο Αρτέτα τον… παρακολουθούσε για αρκετούς μήνες, για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες, αλλά “όταν έμαθα για την Άρσεναλ, ήξερα αμέσως που θέλω να πάω”, σχολίασε ο νεαρός Πορτογάλος.

Παρότι συνεχίζει να βρίσκεται διοικητικά στη μέση του… χάους η Μπενφίκα ολοκλήρωσε την πώληση του Νούνο Ταβάρες. Υπηρεσιακός πρόεδρος έχει αναλάβει ο Ρούι Κόστα, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Λουίς Φελίπε Βιέιρα συνελήφθη μαζί με το γιο του και έναν μάνατζερ που έχει κάνει πολλές συμφωνίες με την Μπενφίκα, αλλά και τον ιδιοκτήτη των δημοφιλών εστιατορίων fast food «ο βασιλιάς του κοτόπουλου» με κατηγορίες για φοροδιαφυγή και άλλα οικονομικά εγκλήματα. Η επιχείρηση με κωδικό όνομα «κόκκινη κάρτα» έστειλε τον πρόεδρο της Μπενφίκα δύο μέρες στο κατηγορητήριο, ενώ αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα μετά από την πρώτη του ανάκριση που τελείωσε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Βιέιρα προχώρησε σε προσωρινή παύση των καθηκόντων του μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και ανέλαβε ο Ρούι Κόστα που ήταν αντιπρόεδρος.

Παρασκήνια

Θέματα