Πήρε φόρα η Νιούκαστλ, 2-1 την Μπόρνμουθ!

Με γκολ του Χολέμπας πήρε τον βαθμό από τη Σαουθάμπτον η Γουότφορντ, κόλλησε στο μηδέν η Λέστερ με την Μπέρνλι, μοιρασιά και στο Χάντερσφιλντ - Γουέστ Χαμ

Betfootball 10/11/18 - 19:22

Γλυκάθηκε και συνεχίζει! Η Νιούκαστλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ μόλις την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Γουότφορντ και πήρε φόρα! Οι «καρακάξες» του Ράφα Μπενίτεθ συνέχισαν με νίκη επικρατώντας 2-1 και της Μπόρνμουθ! Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους της Νιούκαστλ ήταν ο Σάλομον Ροντόν που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας. Ο Βενεζουελάνος φορ άνοιξε το σκορ στο 7΄ και στο 40΄ έκανε το 2-0! Τα «κεράσια» του Έντι Χάουι μείωσαν με τον Τζέφερσον Λέρμα στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, αλλά το 2-1 έμεινε έως το τέλος και η Νιούκαστλ πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Όχι μόνο σκόραρε, αλλά το έκανε δύο φορές. Ιστορική μέρα για τον Ροντόν

Στο πρώτο εντάς έδρας παιχνίδι της μετά από την απώλεια του ιδιοκτήτη της, η Λέστερ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Μπέρνλι. Όπως και στην νίκη επί της Κάρντιφ όμως, έτσι και τώρα, το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερο πλάνο, αφού στο επίκεντρο ήταν και πάλι οι τιμές στον αδικοχαμένο Βιχάι Σριβανταναμπράμπα.

Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε πάλι σε δεύτερη μοίρα

Τις δεύτερες νίκες τους στην Πρέμιερ Λιγκ κυνήγησαν και η Χάντερσφιλντ με τη Σαουθάμπτον! Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν με τον Γκαμπιαντίνι στο 20΄ κόντρα στη Γουότφορντ, αλλά ο Χοσέ Χολέμπας στο 82΄ ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Νωρίς προηγήθηκε και η Χάντερσφιλντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αλλά και τα «σφυριά» είχαν απάντηση. Η ομάδα του Βάγκνερ άνοιξε το σκορ στο 6΄ με τον Πρίτσαρντ και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το πρώτο τους εντός έδρας γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ! Ο φορμαρισμένος Φελίπε Άντερσον, όμως, τους μετρίασε τη χαρά στο 74΄ όταν ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Παρασκήνια

Θέματα