Παίρνει τον Άλαν η Παρί

Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι κοντά σε συμφωνία με την Νάπολι, η οποία με τα 50εκ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της, θα κινηθεί για τους Βερετούτ και Μπουριγκό

Betfootball 21/05/19 - 20:06

Παρά την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η αναγκαιότητα ενίσχυσης της Παρί Σεν Ζερμέν στο κέντρο παραμένει. Ένας από τους παίκτες που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Τούχελ, είναι και ο Άλαν. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος της Νάπολι έκανε και φέτος πολύ καλή σεζόν, μαγνητίζοντας την Παρί από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Τότε όμως, η Νάπολι ήταν ανένδοτη. Το φλερτ φούντωσε ξανά αυτές τις ημέρες και σύμφωνα με γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ, οι δύο σύλλογοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία θα κλείσει περίπου στα 50εκ. ευρώ. Ο Άλαν έφτασε στην Ευρώπη το 2012 για την Ουντινέζε και από το 2015 παίζει στην Νάπολι. Αθόρυβος εντός και εκτός γηπέδου, παρουσιάζεται βελτιωμένος σχεδόν κάθε χρόνο και μόλις στις αρχές της φετινής σεζόν έκανε το ντεμπούτο του και στη «σελεσάο».

Με τα χρήματα που θα πάρει η Νάπολι, θα κινηθεί για δύο Γάλλος μέσους. Τον Ζορτάν Βερετούτ της Φιορεντίνα και τον Μπενζαμίν Μπουριγκό της Ρεν.

Παρασκήνια

Θέματα