Παουλίνιο: «Ο Κουτίνιο δεν θα το μετανιώσει αν έρθει στη Μπαρτσελόνα»

Betfootball 27/12/17 - 18:21

Στη Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Βραζιλιάνο μέσο της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Παουλίνιο να τονίζει πως ο συμπατριώτης του δεν πρόκειται να το μετανιώσει αν αφήσει τους «κόκκινους» για τους «μπλαουγκράνα».

Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είχαν απορρίψει την πρόταση των Καταλανών το περασμένο καλοκαίρι, όμως αναμένεται να επιστρέψουν με νέα προσφορά ίσως και τώρα τον Ιανουάριο.

Ο Παουλίνιο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και παίρνει πλέον θέση βασικού στη Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο 25χρονος συμπατριώτης του, Φιλίπε Κουτίνιο να γίνει συμπαίκτης του, σχολίασε: «Θα τον συμβούλευα να είναι ήρεμος και να αφήσει το άγχος στην άκρη. Πέρασα και εγώ τα ίδια όταν ήμουν στην Κίνα. Πρέπει να σκεφτείς την απόφαση που χρειάζεται να πάρεις. Πιστεύω πως αν έχει την ευκαιρία να έρθει, δεν πρόκειται να το μετανιώσει». Ο Παουλίνιο θεωρεί πως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κουτίνιο, θα είναι μία σημαντική προσθήκη για τη Μπαρτσελόνα: «Έχει έναν τρόπο να αγωνίζεται τον οποίο μπορούν να δουν όλοι, τόσο στη Λίβερπουλ, όσο και στη Βραζιλία. Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης, πολύ ευκίνητος, με διαφορετική τεχνική που του δίνει πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ψάχνει και βρίσκει κενούς χώρους για να κινηθεί και να κυνηγήσει το γκολ. Μπορεί να παίξει σε δύο ή τρεις θέσεις και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τόσο τον προπονητή όσο και τους συμπαίκτες του».

 

Παρασκήνια

Θέματα