Παραιτήθηκε από την Χέρτα ο Κλίνσμαν!

Επιστρέφει στα καθήκοντά του στη διοίκηση της ομάδας * Προσωρινός αντικαταστάτης του ο (μέχρι σήμερα βοηθός του) Αλεξάντερ Νούρι

Betfootball 11/02/20 - 18:51

Μετά από μόλις 10 εβδομάδες στον πάγκο της Χέρτα, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και επιστρέφει στα καθήκοντά του στη διοίκηση του συλλόγου. Ο Κλίνσμαν είχε αντικαταστήσει τον Άντε Τσόβιτς στις 27 Νοεμβρίου, αφήνοντας το ρόλο του διευθυντή της ομάδας, αλλά η επιστροφή του στους πάγκους δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, της εθνικής Γερμανίας και της εθνικής ΗΠΑ ανακοίνωσε την παραίτησή του στο… Facebook, κάνοντας λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και στήριξης στη δουλειά του. Νέος υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα ανέλαβε (ο μέχρι σήμερα βοηθός του) Αλεξάντερ Νούρι.

Η Χέρτα κινήθηκε πολύ δυναμικά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και με τη νέα βαθύπλουτη ιδιοκτησία της, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Λειψίας και να μπει στο κλαμπ των ισχυρών του γερμανικού ποδοσφαίρου. Για αυτό το λόγο, θεωρείται σίγουρα στην Γερμανία ότι οι καλές μεταγραφές θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος προπονητής. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η νέα κίνηση του συλλόγου για τον πάγκο.

Παρασκήνια

Θέματα