Περσέπολις και Αλ Σαντ στους «8» του Τσάμπονς Λιγκ (videos)

Η πρωταθλήτρια του Ιράν νίκησε εντός 2-1 την Αλ Τζαζίρα (3-2 το πρώτο ματς), ενώ η ομάδα του Κατάρ έφερε 2-2 στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Αχλί, έχοντας επικρατήσει 2-1 στην έδρα της!

Betfootball 14/05/18 - 23:28

Η Περσέπολις και η Αλ Σαντ προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Σε ρεβάνς για τους «16» του θεσμού την Δευτέρα, η πρωταθλήτρια του Ιράν νίκησε εντός 2-1 την Αλ Τζαζίρα (3-2 το πρώτο ματς), ενώ η ομάδα του Κατάρ έφερε 2-2 στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Αχλί, έχοντας επικρατήσει 2-1 στην έδρα της!

Στην Τεχεράνη η γηπεδούχος προηγήθηκε με τον Νουρολαχί στο 63’, ενώ στο 70’ για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ισοφάρισε ο Ρομαρίνο στο 70’. Η Περσέπολις σκόραρε ξανά στο 89’ (2-1) με τον Χοσεϊνί! Στην φιλοξενούμενη (Αλ Τζαζίρα) προπονητής είναι ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Στη Τζέντα η Αλ Σαντ προηγήθηκε με τον Μπουνεντζάχ μόλις στο 2’. Η Αλ Αχλί (προπονητής είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ) πέτυχε την ανατροπή με τε΄ρματα των Κλαουντεμίρ στο 9’ και Μοχανάντ Ασερί στο 39’. Για την ομάδα του Κατάρ σκόραρε ξανά ο Μπουνεντζάχ στο 70’, μετά από χαμένο πέναλτι του ίδιου, και έτσι πήρε τη μεγάλη πρόκριση!

Παρασκήνια

Θέματα