«Πετάει» για την Λίβερπουλ ο Τσιμίκας!

Η Λίβερπουλ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό στα 13εκ. ευρώ και ο 24χρονος αριστερός φουλ μπακ προβάρει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Αγγλίας!!

Betfootball 9/08/20 - 19:49

Μία ανάσα από τη μεγάλη μεταγραφή! Ο Κώστας Τσιμίκας προβάρει τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η συμφωνία έκλεισε στα 13εκ. ευρώ, ενώ προβλέπονται ακόμα δύο με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Η Λίβερπουλ έψαχνε έναν αριστερό μπακ που θα προσφέρει κάλυψη (αλλά και ανταγωνισμό) στον Άντριου Ρόμπερτσον. Στις τελευταίες δύο σεζόν, όποτε έλειπε ο Σκωτσέζος μπακ, καλούνταν να δώσει λύσεις ο Τζέιμς Μίλνερ, ο Βαϊνάλντουμ και άλλοι «πολυθεσίτες» της ομάδας. Αυτό όμως δεν μπορούσε να συνεχιστεί και ο Κλοπ έψαχνε τον κατάλληλο για αυτή τη θέση. Το φλερτ με την Λιντς για τον Τζαμάλ Λιούις δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι η Λίβερπουλ στράφηκε στον Τσιμίκα! Σπουδαία μεταγραφή (αναμένονται οι ανακοινώσεις βεβαίως) για τον Τσιμίκα και τεράστια ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Παρασκήνια

Θέματα