Πλησιάζει στην… μονιμότητα ο Σόλσκιερ!

Το τρίωρο... τραπέζι του Εντ Γούντγουορντ στον Νορβηγό τεχνικό είχε για κυρίως πιάτο την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας! "Τρελή" πρόταση και στον Νταβίντ Ντε Χέα για ανανέωση του συμβολαίου του!

Betfootball 17/02/19 - 17:37

Η… σύμβαση εργασίας τελειώνει με το τέλος της σεζόν, αλλά όπως όλα δείχννουν, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πάρει την πολυπόθητη μονιμότητα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Από την πρώτη ημέρα ακόμα, ο Σόλσκιερ δεν έκρυψε ότι θέλει να παραμείνει και ως μόνιμος προπονητής στην Γιουνάιτεντ. Το έργο του μέχρι στιγμής είναι πολύ σημαντικό, καθώς μέσα σε πολύ λίγο χρόνο κατάφερε να μεταμορφώσει την Γιουνάιτεντ, να την οδηγήσει σε συνεχόμενες νίκες και να αλλάξει το κλίμα. Η πρώτη ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν οδυνηρή, καθώς θα συνοδευτεί πιθανότατα και με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν αλλάζει την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Η Γιουνάιτεντ έκανε σήμερα το… τραπέζι στον Σόλσκιερ με εκπρόσωπο τον αντιπρόεδρο της ομάδας Εντ Γούντγουορντ. Στο τρίωρο γεύμα των δύο αντρών, το κυρίως πιάτο του μενού ήταν σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο το θέμα της παραμονής του Σόλσκιερ. Από αυτό το κυρίως πιάτο, έμειναν ικανοποιημένοι και οι δύο άντρες που φέρονται να έφτασαν σε καταρχήν συμφωνία για την παραμονή του Σόλσκιερ και μετά από το τέλος της σεζόν, ως μόνιμου πλέον προπονητή.

«Έλα ρε Νταβίντ, γέλα λίγο, μαζί θα μείνουμε και εσύ θα παίζεις με… χρυσά γάντια»!

Παράλληλα με την προεργασία για την παραμονή του Σόλσκιερ, η Γιουνάιτεντ φουλάρει για την λύση ενός ακόμα ζητήματος. Αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός κάνει και φέτος εκπληκτική σεζόν και η Γιουνάιτεντ θέλει να τον «δέσει» στο «Ολντ Τράφορντ» δελεάζοντάς τον με μία… τρελή προσφορά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η Γιουνάιτεντ προσφέρει στον Ντε Χέα πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 90εκ. λίρες! Αυτή τη στιγμή, στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνουν περισσότερα μόνο οι Πογκμπά, Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ!

Παρασκήνια

Θέματα