Πογέτ: «Ξεχωριστή ομάδα η Μπορντό» (videos&pics)

Παρουσιάστηκε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ από τη γαλλική ομάδα

Διαβάστε ακόμα:

Έδεσε… Πάμπλο η Μπορντό

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από τη Μπορντό και τόνισε ότι πραγματικά ξεχωριστό το να είναι προπονητής στους «γιρονδίνους».

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος, διότι βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όπου και να έχω πάει, γίνονται αναφορές για τη Μπορντό, είναι απίστευτο. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έρθουν εδώ, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ σ’ αυτή την ομάδα και είναι πραγματικά ξεχωριστό», υπογράμμισε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, ενώ για τους στόχους με τη Μπορντό τόνισε: «Να κερδίζω αγώνες. Θα δώσουμε στους παίκτες κάποιες οδηγίες, ώστε να συνηθίσουν τις μεθόδους που ακολουθούμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Την Κυριακή παίζουμε με τη Λυών, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Πογέτ τόνισε, ακόμα, ότι είδε το ντέρμπι του Ατλαντικού με τη Ναντ με τη Μπορντό να νικάει 1-0 εκτός, εξήρε τον υπηρεσιακό Μπεντουέ (είχε αντικαταστήσει τον Γκουρβενέκ). Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπογράμμισε ότι έχει δει και άλλους αγώνες των «γιρονδίνων», με στόχο να επιστρέψει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Μίλησε και για την θητεία του σε ομάδες στο παρελθόν, όπως στην ΑΕΚ και στη Σάντερλαντ.

Νωρίτερα, ο νέος προπονητής της Μπορντό έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες του.

Παρασκήνια

Θέματα