Ποκετίνο: Όπου με πάει η… μπάλα!

Συγκεντρωμένος στο παρόν και ανοιχτός στις προκλήσεις του μέλλοντος δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ που είναι υποψήφιος... αντί Ζιντάν στη Ρεάλ!

Betfootball 16/01/18 - 19:07

Όσο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκει τρόπους να βγει από την αγωνιστική κρίση, τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν θα νιώθει μεγαλύτερη πίεση στον πάγκο. Τα σενάρια απομάκρυνσης του «Ζιζού» από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ είναι ακόμα σε μορφή… ψιθύρων στον ισπανικό Τύπο, αλλά ακόμα κι έτσι αρκούν να πυροδοτήσουν τις φήμες για την διάδοχη κατάσταση.

Ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζινεντίν Ζιντάν είναι σίγουρα και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν στην τελική λίστα και της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι «μπλοαυγκράνα» επέλεξαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δικαιώθηκαν απόλυτα. Ο Ποκετίνο κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και η απάντησή του ήταν άκρως… ποδοσφαιρική: «το ίδιο το ποδόσφαιρο θα με πάει στο σημείο που θέλει», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Ο Χόρχε Γκρίφα (παλαίμαχος Αργεντινός διεθνής που στη συνέχεια υπηρέτησε από πολλά πόστα το ποδόσφαιρο) που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, μου είπε κάποτε να είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν, να διατηρώ τον επαγγελματισμό μου και να αφήσω τα πράγματα να συμβούν όπως τα θέλει η μπάλα».

Παρασκήνια

Θέματα