Πρωταθλήτρια Ωκεανίας η Τιμ Γουέλινγκτον

Η ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία νίκησε 4-3 τη Λαουτόκα στα Φίτζι, στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της FIFA!

Betfootball 20/05/18 - 12:20

Η Τιμ Γουέλινγκτον κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ της Ωκεανίας και έγραψε ιστορία, αφού το κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της! Η ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία νίκησε 4-3 τη Λαουτόκα στα Φίτζι, στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, και πανηγύρισε το τρόπαιο, αφού είχε επικρατήσει και στην πρώτη αναμέτρηση με 6-0.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Τιμ Γουέλινγκτον πήρε το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της FIFA, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 12-22 Δεκεμβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μέχρι στιγμής, την παρουσία τους στη διοργάνωση έχουν εξασφαλίσει ακόμη η Γκουνταλαχάρα από το Μεξικό, ως κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ της CONCACAF, και η πρωταθλήτρια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αλ Αΐν, ως «οικοδέσποινα». Από την Ευρώπη θα πάρει μέρος η νικήτρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ!

****Οι σύλλογοι της Αυστραλίας μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Παρασκήνια

Θέματα