Πρωτιά στον 4ο όμιλο για την Αγγλία, στη 2η θέση η Κροατία!

Η Αγγλία νίκησε 1-0 την Τσεχία που συνεχίζει ως μία από τις καλύτερες τρίτες * Με οδηγό τον εκπληκτικό Μόντριτς, η Κροατία νίκησε 3-1 την Σκωτία και πήρε τη 2η θέση του ομίλου!

Betfootball 23/06/21 - 00:27

Χαμόγελα για τρεις, αποκλεισμός για την Σκωτία! Ο 4ος όμιλος του Euro έστειλε τρεις ομάδες στη φάση των «16». Η Αγγλία πήρε το εισιτήριο της 1ης θέσης, αλλά πιθανότατα θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή στην επόμενη φάση, αφού θα αντιμετωπίσει την 2η του 6ου ομίλου. Ποια θα είναι αυτή; Η Γαλλία, η Γερμανία ή  η Πορτογαλία! Για να πάρουν την 1η θέση, τα «λιοντάρια» του Σάουθγκεϊτ νίκησαν 1-0 την Τσεχία χάρη σε γκολ του Στέρλινγκ στο 11΄, με τον στράικερ της Σίτι να έχει και δοκάρι στο 3΄! Παρά την ήττα της, η Τσεχία συνεχίζει και αυτή στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Με τον μαέστρο Λούκα Μόντριτς να την οδηγεί με έμπνευση και κλάση, η Κροατία νίκησε 3-1 την Σκωτία και πήρε την 2η θέση από την Τσεχία! Ο Βλάσιτς άνοιξε το σκορ για την Κροατία στο 17΄, αλλά η Σκωτία ισοφάρισε στο 42΄ με τον ΜακΓκρέγκορ. Στο 62΄ έλαμψε η ποιότητα του Λούκα Μόντριτς. Ο άσος της Ρεάλ έκανε το 2-1 για την Κροατία με ένα εκπληκτικό σουτ με εξωτερικό φάλτσο από το ύψος της περιοχής. Το τελικό 3-1 που της έδωσε και την 2η θέση το πέτυχε ο Πέρισιτς με κεφαλιά σε κόρνερ του Μόντριτς στο 77΄!

Παρασκήνια

Θέματα