Πρόκριση στην παράταση για την Νιούκαστλ, 2-4 στην Μπλάκμπερν

Στην επόμενη φάση η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (την περιμένει η Τσέλσι) και η Σριούσμπερι που απέκλεισε την Στόουκ με φοβερή ανατροπή και ετοιμάζεται για την Γουλβς!

Betfootball 16/01/19 - 00:20

Χρειάστηκε την παράταση κόντρα στην Μπλάκμπερν, αλλά εκεί η Νιούκαστλ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ νίκησε 2-4 στην παράταση του επαναληπτικού, με τις δύο ομάδες να μένουν στην κανονική διάρκεια στο 2-2, ενώ το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1.

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Λόνγκσταφ (1΄) και Ρόμπερτς (22΄), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Άρμστρονγκ (33΄) και Λένιχαν (45΄). Το 2-2 έμεινε έως το τέλος της κανονικής διάρκειας και η πρόκριση παίχτηκε στην παράταση. Εκεί, με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο, η Νιούκαστλ πήρε την πρόκριση. Στο 105΄ ο Χοσελού έκανε το 2-3 και στο 106΄ο Αγιόθε Πέρεθ σκόραρε το τελικό 2-4. Στην επόμενη φάση, οι «καρακάξες» θα αντιμετωπίσουν την Γουότφορντ.

Με φοβερή ανατροπή στην έδρα της Στόουκ πέρασε στην φάση των «32» και η Σριούσμπερι! Η ομάδα από την League 1 νίκησε 2-3 την Στόουκ από την Τσάμπιονσιπ και ενώ μέχρι το 70΄ έχανε με 2-0! Στο πρώτο ραντεβού οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 και η Στόουκ άνοιξε από το σκορ στο 20΄ με τον Κάμπελ, ο οποίος στο 36΄ έκανε και το 2-0. Η Σριούσμπερι ξεκίνησε την αντεπίθεση στο 71΄ όταν ο Μπόλτον μείωσε σε 2-1, ισοφάρισε με πέναλτι του Οκεναμπίρχι και στο 81΄ ο Λόρεντ έκανε το τελικό 2-3, ολοκληρώνοντας την τρελή ανατροπή! Στην επόμενη φάση, η Σριούσμπερι θα βρει απέναντί της την Γουλβς.

Στους «32» του Κυπέλλου πέρασε και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ που νίκησε 0-1 στην Λούτον και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Παρασκήνια

Θέματα