Ρονάλντο: «Δεν μπορώ να κάνω αυτά που έκανα όταν ήμουν 20»

Betfootball 7/02/18 - 17:13

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναγνώρισε ότι το ποδόσφαιρο που παίζει έχει αλλάξει, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει τα πράγματα που έκανε όταν ήταν 20 ετών, με συνέπεια να εργάζεται πολύ στην βελτίωση της φυσικής φυσική του κατάστασης.

«Σε προσωπικό επίπεδο είναι μια φανταστική εποχή, η οικογένεια μεγαλώνει και είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου. Στο επαγγελματικό επίπεδο είχα δύο πολύ καλές χρονιές, όπου μπόρεσα να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και με την εθνική και αισθάνομαι ότι μπορώ να κρατηθώ στο υψηλότερο επίπεδο για μερικά ακόμη χρόνια», δήλωσε ο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στο GQ.

Ο 33χρονος διάσημος Πορτογάλος, παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, βελτιώνοντας την φυσική του κατάσταση. «Η ζωή είναι μια πρόκληση από όλες τις οπτικές γωνίες και προσπαθώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο σωματικά, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό στο επάγγελμά μου. Πρέπει να είμαι εκατό τοις εκατό, και αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα για εμένα. Για να είσαι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να κάνεις θυσίες. Ορισμένα πράγματα που έκανα στην ηλικία των 20 ετών δεν μπορώ να τα κάνω πια. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία και είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».

Παρασκήνια

Θέματα