Σκέφτονται νέες περικοπές στην Μπαρτσελόνα!

Το πλάνο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα των πωλήσεων κατά τη μεταγραφική περίοδο, αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο οι παίκτες * Ατομική προπόνηση για τον Μέσι

Betfootball 3/06/20 - 19:55

Νέες διαφωνίες στον ορίζοντα για την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Καταλονία, η Μπαρτσελόνα προσανατολίζεται στη λύση των νέων περικοπών στους μισθούς των παικτών, προκειμένου να καλύψει τη «μαύρη τρύπα» που έχει προκύψει στα… λογιστικά της βιβλία την περίοδο της πανδημίας. Ο Ζοσέπ Μπαρτομέου φέρεται να είναι αποφασισμένος για αυτή την κίνηση, για την οποία όμως οι παίκτες έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. Υπενθυμίζεται ότι κατά την περίοδο της καραντίνας είχε ξεσπάσει ένας ακόμα μίνι εμφύλιος στην Μπαρτσελόνα για το θέμα των περικοπών. Όχι όμως γιατί οι παίκτες δεν συμφωνούσαν σε αυτές προκειμένου να πληρωθούν οι υπάλληλοι του συλλόγου, αλλά γιατί η διοίκηση είχε διαρρεύσει αρχικά (πριν να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις) ότι οι παίκτες… αρνούνται. Ο Μέσι με τον Πικέ αντέδρασαν και γνωστοποίησαν ότι οι παίκτες όχι μόνο δεν αρνήθηκαν, αλλά πρότειναν από μόνοι τους μείωση της τάξης του 70%,, ενώ προσέθεσαν και ένα ακόμα 2% επίσης οικειοθελώς. Να δούμε που θα οδηγήσει αυτό το πλάνο της διοίκησης, το οποίο πάντως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα που θα προκύψουν κατά την περίοδο των μεταγραφών. Στην Μπαρτσελόνα όμως, δεν θέλουν μόνο να πουλήσουν (υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη… βιτρίνα για τις άλλες ομάδες), αλλά και να πάρουν παίκτες. Και μάλιστα ακριβούς, όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Νεϊμάρ που είναι πάντα στο πλάνο.

Εν τω μεταξύ, ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης μόνος τους. Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα επαναληφθεί και την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μέσι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και επέλεξε να προπονηθεί μόνος του για να προετοιμαστεί καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Στο γήπεδο άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι που… πρέπει να μάθει.

Παρασκήνια

Θέματα