Σπουδαία ασίστ του Οζίλ στον Μάρκους Ράσφορντ!

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ συνεισφέρει στα παιδικά γεύματα για τα οποία πρωτοστατεί ο στράικερ της Γιουνάιτεντ

Betfootball 27/10/20 - 20:01

Στα αγωνιστικά της Άρσεναλ μπορεί να μην προσφέρει σχεδόν τίποτα τον τελευταίο χρόνο, αλλά στα εξωαγωνιστικά τα πάει καλύτερα. Εκεί, έδωσε μία σπουδαία ασίστ στον Μάρκους Ράσφορντ που πρωτοστατεί στα δωρεάν παιδικά γεύματα στα σχολεία της Αγγλίας. Ο Ράσφορντ έχει λάβει τα εύσημα από όλο τον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) κόσμο για την επιμονή του στο θέμα. Ο Οζίλ του έδωσε μία πολύ καλή ασίστ, καθώς συνεισφέρει και αυτός στην κίνηση, εξασφαλίζοντας (με μία μικρή ομάδα) 1.400 παιδικά γεύματα για όλη την εβδομάδα σε σχολεία στο Βόρειο Λονδίνο. Με τον Μάρκους Ράσφορντ να συνεχίζει την προσπάθεια, η αγγλική κυβέρνηση πιέζεται όλο και περισσότερο για μεγαλύτερα κονδύλια στα παιδικά γεύματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες (και πριν μείνει εκτός της λίστας και για την Πρέμιερ Λιγκ) ο Οζίλ είχε προσφερθεί να πληρώνει τον μισθό του ανθρώπου που είναι πίσω από τη μασκότ τα τελευταία χρόνια. Η Άρσεναλ είχε ανακοινώσει ότι η «μασκότ» θα απολυθεί, αφού τα γήπεδα λόγω πανδημίας παραμένουν κλειστά.

Παρασκήνια

Θέματα