Στα… άκρα ο Χάμες!

Ο Κολομβιανός μπαλαδόρος τα έχει με... όλους και με όλα στην Μπάγερν

Betfootball 7/11/18 - 19:15

Από το κέντρο στα… άκρα! Ο Χάμες Ροντρίγκες πέρασε έναν εξαιρετικό πρώτο χρόνο στο Μόναχο και στην Μπάγερν, όπου κόντρα σε πολλές προβλέψεις που αφορούσαν τόσο το αγωνιστικό στιλ της ομάδας, όσο και το… κλίμα κατάφερε να κάνει μία σημαντική επανεκκίνηση στην καριέρα του μετά από την καθίζηση στον πάγκο της Ρεάλ από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Στην πρώτη του χρονιά ως δανεικός στην Μπάγερν, συνέβη και το εξής αξιοπερίεργο. Ενώ ο Κάρλο Αντσελότι που τον πίστευε πολύ και τον πήρε στην Μπάγερν απολύθηκε από τον… Οκτώβριο, ο Χάμες όχι μόνο… επιβίωσε με τον (πολύ πιο αυστηρό) Γιουπ Χάινκες, αλλά με τον έμπειτο Γερμανό τεχνικό απογειώθηκε.

Η φετινή σεζόν ωστόσο, δεν ξεκίνησε καλά. Για την ακρίβεια, η σεζόν για τον Χάμες ταιριάζει μέχρι στιγμής γάντι με την… Μπάγερν. Λίγες ημέρες μετά από το επεισόδιο που είχε με τον Νίκο Κόβατς («εδώ δεν είναι… Φρανκφούρτη», φώναξε στον Κροάτη τεχνικό), ο Κολομβιανός μπαλαδόρος είχε «θερμό» επεισόδιο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και πολύ καλό φίλ του Κόβατς, Χασάν Σαλιχάμιτζιτζ. Σύμφωνα πάλι με την Bild (είχε αποκαλύψει και το επεισόδιο με τον Κόβατς), ο Χάμες αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Σαλιχάμιτζιτζ στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στις 27 Οκτωβρίου. «Είσαι λάθος» φέρεται να του φώναξε με τη σειρά του ο πρώην άσος της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ (εκτός από… ψυχρό!) για τον Χάμες στην Μπάγερν και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο. Οι πιθανοί προορισμοί του είναι πάρα πολλοί και από εκεί που θεωρούνταν σίγουρο ότι η Μπάγερν θα πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του από τη Ρεάλ, μάλλον θα διακόψει τον δανεισμό του!

Εκτός και εάν υπάρξουν άλλες αλλαγές στην Βαυαρία… Εάν δηλαδή προλάβει να… φύγει ο Κόβατς και επιστρέψει ας πούμε ο Χάινκες. Ή τέλος πάντων κάποιος που θα βρει τα κουμπιά του Χάμες.

 

Παρασκήνια

Θέματα