Στα δύσκολα είναι πάντα… βασίλισσα!

Η... μισή Ρεάλ νίκησε 0-1 την Αταλάντα και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Betfootball 25/02/21 - 00:33

Όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο, υπενθυμίζει σε όλους ότι είναι η… βασίλισσα! Ο λόγος φυσικά για την Ρεάλ, η οποία νίκησε 0-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο στην πρώτη συνάντησή τους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το προβάδισμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο εάν κυλήσουν όλα ομαλά στην Ρεάλ και στη ρεβάνς της 16ης Μαρτίου θα είναι στη διάθεση του Ζιντάν οι Σέρχιο Ράμος, Καρίμ Μπενζεμά και Εντέν Αζάρ που ήταν οι μεγαλύτερες μεταξύ και άλλων απουσίες στο Μπέργκαμο.

Το θεωρητικό προβάδισμα που είχε η Αταλάντα από τις απουσίες της Ρεάλ εξανεμίστηκε στο 17΄! Τότε δηλαδή που ο Φρόιλερ είδε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μεντί που έμπαινε μόνος στην περιοχή του Γκολίνι. Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Ρεάλ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όχι μόνο την αριθμητική της υπεροχή, αλλά και τον εκνευρισμό της Αταλάντα, η οποία εκτός των άλλων είχε χάσει και τη συνοχή της. Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι διόρθωσε τις ισορροπίες στην ομάδα του, αλλά για να το κάνει αυτό «θυσίασε» τον Ζαπάτα από την επίθεση και έριξε στο ματς τον Πάσαλιτς. Η Αταλάντα πατούσε πλέον πιο σταθερά στο γήπεδό της και… σχεδόν ήσυχα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η Ρεάλ ξεκίνησε πιο δυνατά στο β΄ μέρος, απείλησε με ένα σουτ του Μόντριτς, αλλά η Αταλάντα (έστω και κόντρα στην επιθετική φύση της αμύνθηκε σωστά και) κρατούσε το 0-0 που στην προκειμένη θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Οι γηπεδούχοι το κατάφεραν μέχρι το 86΄, όταν ο Μεντί με ένα άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 και χάρισε τη σπουδαία νίκη στη «βασίλισσα» του Ζιντάν! Ο Γάλλος μπακ ήταν ο παίκτης – κλειδί της Ρεάλ, καθώς κέρδισε την κόκκινη του Φρόιλερ και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς…

 

Παρασκήνια

Θέματα