Στην παράταση η Μαρσέιγ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό (videos)

Οι Μασσαλοί μείωσαν σε 2-1 στο 116' με τη πλασέ του Ρολάντο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, το οποίο δόθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή!!!

Η Μαρσέιγ με γκολ του Ρολάντο στο 116’ μείωσε σε 2-1 κόντρα στη Σάλτσμπουργκ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Αυστριακοί διαμαρτύρονται δίκαια για το κόρνερ που έδωσε ο διαιτητής και από το οποίο προήλθε το γκολ του Ρολάντο, αφού η μπάλα είχε χτυπήσει σε παίκτη της Μαρσέιγ και έπρεπε να δοθεί άουτ.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους Μασσαλούς να έχουν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους και να μην επιτρέπουν στους Αυστριακούς να τους απειλήσουν. Με την έναρξη της επανάληψης, η Μαρσέιγ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Οκάμπος (46’) και Ζερμέν (49’), όμως στο 53’ η Σάλτσμπουργκ ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Αϊνταρά. Οι γηπεδούχοι αύξησαν στη συνέχεια την πίεση τους και στο 65’ έφτασαν στο 2-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς, με τον Σλάγκερ να επιχειρεί το σουτ και τον Σαρ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα, να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Η Μαρσέιγ άγγιξε τη μείωση του σκορ στο 73’, με τον Τοβέν να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της Σάλτσμπουργκ. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι Αυστριακοί έφτασαν κοντά στο 3-0 με κεφαλιά του Τσαρ στο 99’ και τον Πελέ να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Στο 116’ ο διαιτητής έδειξε λανθασμένα κόρνερ υπέρ της Μαρσέιγ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παγιέ και ο Ρολάντο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1 και χαρίζοντας την πρόκριση στους Μασσαλούς.

Η Σάλτσμπουργκ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 119′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αϊνταρά.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Ούλμερ (96’ Πόνγκρατσιτς), Λάινερ, Ραμάλιο, Τσαρ, Μπερίσα, Σλάγκερ (84’ Μιναμίνο), Σαμασέκου, Αϊνταρά, Γκούλμπραντσεν (69’ Τσαν), Νταμπούρ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πελέ, Ραμί, Αμαβί, Οκάμπος, Λουίς Γκουστάβο, Σαρ, Σανσόν (101’ Ρολάντο), Λόπες (66’ Ανγκουίσα), Παγιέ, Ζερμέν (84’ Ενζιέ), Τοβέν.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Δείτε παρακάτω μόνο τα γκολ του ματς:

————————–


—————————–

Παρασκήνια

Θέματα