Στην Παρί και επίσημα ο Ικάρντι! (vid)

Δανεικός για έναν χρόνο με 5εκ. ευρώ και οψιόν αγοράς στα 65εκ. ευρώ, με τον Αργεντινό να έχει συμφωνήσει ήδη για πενταετές συμβόλαιο για το επόμενο καλοκαίρι!

Betfootball 3/09/19 - 00:23

Η Παρί ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ. Μεγάλο όχι για την Παρί που ενδιαφέρθηκε ζεστά τις τελευταίες ημέρες, αλλά για την Ίντερ! Ο Αργεντινός στράικερ ήταν ξένο σώμα στην Ίντερ από πέρυσι και με την άφιξη του Κόντε όχι μόνο δεν άλλαξαν τα πράγματα, αλλά έγιναν και χειρότερα. Η Ίντερ με τον Ικάρντι και τη σύζυγό του που είναι και μάνατζέρ του έφτασαν στα πολύ άκρα, αλλά τελικά για το καλό όλων αποφάσισαν να συνεργαστούν. Πριν αναχωρήσει για το Παρίσι ο Ικάρντι, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ, προκειμένου να βάλουν οι «νερατζούρι» αρκετά χρήματα στα ταμεία τους σε ενδεχόμενη πώλησή του.

Ο Ικάρντι θα αγωνιστεί φέτος ως δανεικός με 5εκ. ευρώ και στο συμβόλαιο των δύο ομάδων υπάρχει ρήτρα αγοράς που φτάνει τα 65εκ. ευρώ. Ο Ικάρντι μάλιστα, φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη για πενταετές συμβόλαιο από το… επόμενο καλοκαίρι, με ετήσιες αποδοχές 10εκ. ευρώ.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1168630920699633665

Παρασκήνια

Θέματα