Στον πάγκο της Γαλλίας μέχρι το Μουντιάλ του 2022 ο Ντεσάμπ!

Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου!

Betfootball 10/12/19 - 19:39

Με την υπογραφή του Ντιντιέ Ντεσάμπ! Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θα είναι στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μέχρι το Μουντιάλ του 2022! Το προηγούμενο συμβόλαιο του Ντεσάμπ ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και το επόμενο Euro, στον όμιλο του οποίου η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και την Γερμανία! Αυτή είναι η τρίτη ανανέωση συμβολαίου που κάνει ο Ντεσάμπ μετά από αυτές του 2015 και του 2017.

Ο Ντεσάμπ ανέλαβε την εθνική Γαλλίας το 2012 και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 παρουσίασε μία νεανική, εντυπωσιακή ομάδα που αποκλείστηκε όμως από την Γερμανία στα προημιτελικά. Τα σημάδια όμως ήταν πολύ καλά για το Euro 2016 που διεξήχθη στην Γαλλία. Οι «τρικολόρ» έφτασαν εύκολα μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί ηττήθηκαν στην παράταση από την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος. Το 2018 όμως, με την προσθήκη του Εμπαπέ και άλλων νεαρών σταρ (Παβάρ, Λούκας Ερνάντες κ.α) έφτασε στην κατάκτηση του Μουντιάλ!

Ο Ντεσάμπ είναι μέλος του πολύ κλειστού κλαμπ (με Μάριο Ζαγκάλο και Φραντς Μπεκενμπάουερ) των προπονητών που έχουν κατακτήσει το Μουντιάλ και ως παίκτες, καθώς ήταν αρχηγός της Γαλλίας στον θρίαμβο του 1998!

 

Παρασκήνια

Θέματα