Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο γκολκίπερ της Σπαλ, Ετρίτ Μπερίσα

Θετικός στον ϊό ο Πραντέλι, επιστρέφει ο Πιόλι στην Μίλαν * Θετικός και ο Σέρζι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται και στη «φούσκα» του ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στις «καρακάξες», ενώ κρούσματα ανακοινώνονται σχεδόν καθημερινά και από τις ομάδες και κάποια περιστατικά είναι πιο σοβαρά από άλλα, όπως το νέο που ανακοίνωσε η ΣΠΑΛ. Ο ιταλικός σύλλογος ενημέρωσε ότι ο Ετρίτ Μπερίσα, ο 31χρονος τερματοφύλακας της ομάδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε έντονα συμπτώματα κορονοϊού.

Η Φιορεντίνα που έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ότι στις εξετάσεις της ομάδας βρέθηκε θετικός ο Τσέζαρε Πραντέλι, ενώ υπάρχει φόβος και για δύο ακόμα παίκτες, όπως και για ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Ο Στέφανο Πιόλι αντιθέτως, επιστρέφει στην καθημερινότητα και στον πάγκο της Μίλαν, καθώς το τελευταίο τεστ ήταν αρνητικό. «Όταν έμαθα για το αρνητικό τεστ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τα συναισθήματα. Μου έλειψε η ομάδα, το ποδόσφαιρο, όλα… Πέρασα τον ιό, αλλά ήμουν από τους τυχερούς, γιατί είχα συμπτώματα, αλλά το πέρασα ελαφρά», σχολίασε ο τεχνικός της Μίλαν που ήταν σε καραντίνα 18 ημέρες.

Κρούσμα ανακοίνωσε και η Μπαρτσελόνα, όπου βρέθηκε θετικός ο Σέρζι Ρομπέρτο. Ο μεσοαμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι αυτό το διάστημα τραυματίας…

Παρασκήνια

Θέματα