Στο… πέναλτι ο Νεϊμάρ, «σκασμένος» από τις αποδοκιμασίες

Άνω κάτω ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την οκτάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Betfootball 18/01/18 - 12:46

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ντιζόν, την οποία σκόρπισε με 8-0 θα περίμενε κανείς να προκαλέσει κλίμα ευφορίας στην ομάδα. Αντιθέτως, επανέφερε στο προσκήνιο ένα… γνωστό πρόβλημα. Τη δυσαρέσκεια του Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της ομάδας του Έμερι έκανε μαγικά πράγματα στο ματς με την Ντιζόν, πέτυχε τέσσερα γκολ, μοίρασε ασίστ, ντρίμπλαρε εντυπωσιακά, αλλά στο τέλος όχι μόνο… αποδοκιμάστηκε, αλλά άκουσε σημαντική μερίδα των φίλων της Παρί να φωνάζουν το όνομα του Καβάνι!

Ο λόγος για αυτή την αντίδραση, ήταν ξανά ένα πέναλτι! Όταν ο Καβάνι κέρδισε το πέναλτι στο 83΄είχε ήδη ισοφαρίσει το ρεκόρ τερμάτων του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και με ένα ακόμα γκολ θα τον ξεπερνούσε. Η συγκυρία ήταν ιδανική, αφού το κλίμα ήταν ήδη πανηγυρικό και το σκορ στο… 7-0! Ο Νεϊμάρ πήρε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά οι οπαδοί της Παρί ήθελαν… Καβάνι και φώναζαν το όνομά του. Ο Βραζιλιάνος δεν τους «άκουσε», εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 8-0 εν μέσω… αποδοκιμασιών! Ο Καβάνι προσπάθησε να κάνει τον πυροσβέστη, χειροκρότησε (όχι με τρελή χαρά πάντως) τον Νεϊμάρ, αλλά δεν άλλαξε το κλίμα στις κερκίδες.Με τη λήξη του ματς, ο Νεϊμάρ πήρε την μπάλα και κατευθύνθηκε σχεδόν αμέσως στα αποδυτήρια. Έξω στο γήπεδο, οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν τη μεγάλη νίκη με τους οπαδούς της ομάδας…

Μέχρι το 80΄ η Παρί θύμιζε… παράδεισο, αλλά στα τελευταία λεπτά έγινε ξανά άνω κάτω!

«Δεν ήταν θυμωμένος» έλεγε λίγο μετά από το ματς ο Τιάγκο Σίλβα και συνέχιζε: «ο Καβάνι είναι ο σκόρερ μας, αλλά ο Νεϊμάρ ο εκτελεστής των πέναλτι. Ο Έντι θα έχει πολλές ευκαιρίες να σπάσει όλα τα ρεκόρ». Που να ήταν και θυμωμένος δηλαδή… Εννοείται ότι η αντίδραση του Νεϊμάρ λειτούργησε σαν άνεμος στις σπίθες του φλερτ με τη Ρεάλ.

Παρασκήνια

Θέματα