Στο… Πικ(φορντ) η Έβερτον, κράτησε την Τσέλσι στο 0-0!

Ο γκολκίπερ της Έβερτον σταμάτησε με τη βοήθεια του δοκαριού του κάθε προσπάθεια των "μπλε" που όταν βρήκαν το γκολ, ήταν... οφσάιντ!

Betfootball 11/11/18 - 18:25

Η ψυχωμένη Έβερτον κατάφερε να μείνει όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κρατώντας την Τσέλσι στη λευκή ισοπαλία. Το παιχνίδι τα είχε… όλα. Ή σχεδόν όλα, αφού έλειψε το γκολ, το… κανονικό γκολ για την ακρίβεια, αφού η Τσέλσι βρήκε δίχτυα με τον Μοράτα (στο 72΄), αλλά ο Ισπανός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Το παιχνίδι είχε και δοκάρι (στο 65΄ με τον Μάρκος Αλόνσο για την Τσέλσι), δυνατά μαρκαρίσματα που προκάλεσαν επτά κίτρινες κάρτες και λόγω της επιείκειας του διαιτητή δεν έγιναν… κόκκινες. Το παιχνίδι είχε βεβαίως και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με αυτή του Πίκφορντ να είναι περισσότερη στο κέντρο της προσοχής.

«Ό,τι πάει προς τα μέσα, θα το βγάζω. Να μάθετε να παίρνετε τον Κέπα όταν φεύγει ο Κουρτουά»!

Εκτός από την καλή της εμφάνιση τακτικά και ψυχικά, η Έβερτον χρειάστηκε την πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρνταν Πίκφορντ που έβγαζε ό,τι πήγαινε προς την εστία του. Στις δύο φορές που νικήθηκε από τους Ισπανούς των γηπεδούχων, τη μία σώθηκε από το δοκάρι του και την άλλη από το… σημαιάκι του βοηθού.

Η Έβερτον συνέχισε τον συνδυασμό των καλών εμφανίσεων με τα ανάλογα αποτελέσματα και πάει στη διακοπή με πολύ καλή διάθεση. Η Τσέλσι από την άλλη, έχασε δύο βαθμούς στην κούρσα προς τον τίτλο, αλλά παραμένει αήττητη.

Παρασκήνια

Θέματα