Συνεχίζει εντυπωσιακά η Νιούκαστλ, 3-0 την Λέστερ

Η Μπράιτον πέρασε με 3-1 από την Σαουθάμπτον, η Φούλαμ 3-0 την Κρίσταλ Πάλας

Betfootball 26/12/22 - 19:00

Χάρη σε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς, η Νιούκαστλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λέστερ και ανέβηκε στη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και έναν πάνω από την 3η Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες πάντως έχουν από δύο ματς λιγότερα. Οι «καρακάξες» κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 3’ και ο Γουντ που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αλμιρόν πέτυχε το 0-2 για την Νιούκαστλ, η οποία στο 32’ έφτασε στο τελικό 0-3 με τον Ζοέλινγκτον.

Η Μπράιτον επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον και πλησίασε στους έξι βαθμούς την 4η Τότεναμ, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ με τον Λαλάνα και στο 35’ ο Περό με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2. Ο Μαρς στο 56’ έγραψε το 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο τελικό 1-3 με τον Γουόρντ-Πράους στο 73’.

Η Φούλαμ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, με το εκτός έδρας 3-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31’ με τον Ντε Κόρντομπα-Ριντ, με τους γηπεδούχους τρία λεπτά αργότερα (34’) να μένουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μίτσελ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Κρίσταλ Πάλας έμεινε με εννέα στο 57’ όταν αποβλήθηκε ο Τόμκινς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Φούλαμ έφτασε στο 0-2 με τον Ριμ στο 71’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μίτροβιτς στο 80’.

Η Γουλβς πέρασε με ανατροπή 2-1 από την Έβερτον και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από τις θέσεις παραμονής. Οι γηπεδούχοι που έμειναν ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού προηγήθηκαν στο 7’ με τον Μίνα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 22’ με τον Ποντένσε και να γυρίζουν το ματς σε 1-2 με τον Αΐτ Νούρι στο 95’.

Παρασκήνια

Θέματα