Συνεχίζει την ανανέωση ο Λεβ

Κλόστερμαν, Σταρκ και Έγκεσταϊν κλήθηκαν για πρώτη φορά, έμειναν εκτός οι Έκτορ, Ντράξλερ και Ουθ, επέστρεψε ο Γκουντογκάν

Betfootball 15/03/19 - 19:45

Η διαδικασία ανανέωσης συνεχίζεται στην εθνική Γερμανίας, με τον Γιόακιμ Λεβ να προσπαθεί να χτίσει σχεδόν από την αρχή μία νέα ομάδα που θα κυριαρχήσει (ή τουλάχιστον θα πρωταγωνιστήσει) σε Ευρώπη και κόσμο. Ο τεχνικός της εθνικής Γερμανίας είχε προαναγγείλει τον αποκλεισμό των Χούμελς, Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ, προκαλώντας μία τεράστια συζήτηση και την απογοήτευση των πρώην παικτών του. Στη θέση των τριών έμπειρων παικτών της Μπάγερν που αποκλείστηκαν, ο Λεβ κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα τρεις παίκτες. Πρόκειται τον αμυντικό της Λειψίας Λούκας Κλόστερμαν, τον μέσο της Χέρτα Νίκλας Σταρκ και τον επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης Μαξ Έγκεσταϊν. Από το προσκλητήριο για τα παιχνίδια με Σερβία (φιλικό) και Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020 απουσιάζουν και τα ονόματα παικτών που ήταν από τους… μόνιμους του τελευταίου διαστήματος. Αυτοί είναι οι Γιούλιαν Ντράξλερ, Μαρκ Ουθ και Γιόνας Έκτορ.

Οι παίκτες που κάλεσε ο Λεβ για την επόμενη ημέρα της εθνικής Γερμανίας μετά από τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ και τον… υποβιβασμό στο Nations League: Νόιερ, Τερ – Στέγκεν, Τραπ, Γκίντερ, Χάλστενμπεργκ, Κέχρερ, Κλόστερμαν, Ρούντιγκερ, Σουλτζ, Σταρκ, Ζούλε, Ταχ, Γιούλιαν Μπραντ, Έγκεσταϊν, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Γκουντογκάν, Χάβερτζ, Κίμιχ, Κρόος, Ρόις, Σανέ και Βέρνερ.

Παρασκήνια

Θέματα