Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το επεισόδιο που είχε με φιλάθλους στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας

Betfootball 10/05/19 - 18:29

Χρονιά που θα προσπαθήσει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ο Νεϊμάρ πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τα γήπεδα αυτή τη σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σε πολύ κρίσιμο σημείο και έχασε τα νοκ άουτ παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αποκλεισμός της Παρί με την εντός έδρας ήττα, προκάλεσε και τα σχόλιά του για την διαιτησία εκείνου του ματς, αλλά και τα βέλη του κατά της UEFA. Το αποτέλεσμα ήταν η ποινή των τριών αγωνιστικών για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Μόλις επέστρεψε στη δράση, ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου η Παρί έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από την Ρεν! Λίγο μετά από το τέλος του τελικού, ο Νεϊμάρ είχε έντονο επεισόδιο με φιλάθλους, χτυπώντας μάλιστα και έναν από αυτούς που σύμφωνα με τον ίδιο τον έβριζαν. Για αυτό το επεισόδιο, ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε ξανά με… τρεις αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν τελείωσε για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μουντιάλ του καλοκαιριού με την εθνική Βραζιλίας και την κριτική για τον προβοκατόρικο παιχνιδιού του, έως τον τραυματισμό του σε ένα πολύ κρίσιμο της σεζόν, Ο Νεϊμάρ θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει τη φετινή σεζόν.

Παρασκήνια

Θέματα