Τέσσερις παίκτες της Σεβίλλης έσπασαν την καραντίνα!

Σάλος στην Ισπανία με την κίνηση των Ανδαλουσιανών

Betfootball 24/05/20 - 20:54

Σάλος στην Ισπανία με το… τραπέζι τεσσάρων της Σεβίλλης που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας στην περιοχή, αλλά και το ιατρικό πρωτόκολλο των συλλόγων στο δρόμο προς την επιστροφή του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Μπανέγα, Οκάμπος, Βάσκες και Ντε Γιονγκ, οι οποίοι βρέθηκαν με τις συζύγους τους και τέσσερα ακόμα άτομα σε σπίτι και ενώ απαγορευόταν οι συγκεντρώσεις άνω των 10 ατόμων. Ακόμα πιο αυστηρό σε αυτό τον τομέα, είναι το πρωτόκολλο επιστροφής στις προπονήσεις (και αργότερα στα παιχνίδια), αφού οι παίκτες θα πρέπει να αποφεύγουν τέτοιες συγκεντρώσεις.

Τα… ντοκουμέντα της συγκέντρωσης τα έδωσε στη δημοσιότητα η σύζυγος του Μπανέγα, η οποία μάλιστα τα δημοσίευσε στα σόσιαλ μίντιά της. Λίγα λεπτά μετά από την ανάρτηση όμως, τα… εξαφάνισε. Οι φωτογραφίες όμως είχαν προκαλέσει ήδη σάλο στην Ισπανία και η συγκέντρωση θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή, αφού οι τέσσερις παίκτες πιθανότατα θα μπουν σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι μέλος το Σάββατο, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας είχε ανάψει το “πράσινο φως” για επανεκκίνηση της La Liga από τις 8 Ιουνίου!

Παρασκήνια

Θέματα