Τα πήρε όλα η Παρί!

Η ομάδα του Τούχελ νίκησε 6-5 στα πέναλτι την Λιόν (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) στον τελικό του Λιγκ Καπ και έκανε το τρεμπλ στην Γαλλία

Betfootball 1/08/20 - 01:19

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ! Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ένα ακόμα τρεμπλ στην Γαλλία, κατακτώντας και το Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Τούχελ νίκησε 6-5 στα πέναλτι την Λιόν (είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Μαρτίου) στον τελικό της διοργάνωσης και πανηγύρισε μία ακόμα κατάκτηση τροπαίου. Απόντος του Εμπαπέ, η Παρί δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Λιόν, σε έναν τελικό που είχε αρκετή ένταση, αλλά όχι πολλές φάσεις. Στη διαδικασία των πέναλτι μετά από τις εύστοχες 10 εκτελέσεις των παικτών, ο Κέιλορ Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά το πέναλτι του Μπερτράντ Τραορέ και στη συνέχεια ο Σαράμπια νίκησε τον Άντονι Λόπες για να δώσει στην Παρί το τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί έχει μπροστά της το ραντεβού με την Αταλάντα στα προημιτελικά, ενώ η Λιόν θα παίξει  στην Γιουβέντους στη ρεβάνς του 1-0 στην Γαλλία για τη φάση των «16».

Παρασκήνια

Θέματα