Τεράστιο προβάδισα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 2-0 την Ρόζενμποργκ

Τον πρώτο λόγο και ο Ερυθρός Αστέρας που έφυγε με το 2-2 από την Γιουνγκ Μπόις και τον Ματέο Γκαρσία να σκοράρει στο ντεμπούτο του!

Betfootball 22/08/19 - 00:24

Τα Βαλκάνια έχουν τον πρώτο λόγο! Εκτός από τον Ολυμπιακό που διέλυσε την Κρασνοντάρ και έκλεισε θέση στους ομίλουςε του Τσάμπιονς Λιγκ, σημαντικό προβάδισμα απέκτησαν και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που νίκησε 2-0 την Ρόζενμποργκ, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας που έφυγε με το 2-2 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις.

Η Ντιναμό εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9΄ με πέναλτι του Μπρούνο Πέτκοβιτς. Στο 28΄ ήρθε το 2-0 με γκολ του Όρσιτς που ολοκλήρωσε μία απίθανη και ταχύτατη αντεπίθεση που ξεκίνησε από βολέ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Λιβάκοβιτς! Μεγάλη νίκη για την Ντιναμό, αλλά θα χρειαστεί καλή διαχείριση στην έδρα της έμπειρης και δυνατής Ρόζενμποργκ.

Δυνατό προβάδισμα απέκτησε και ο Ερυθρός Αστέρας, που επιστρέφει στην έδρα του με το 2-2 από την Γιουνγκ Μπόις. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7΄ με τον Ασαλέ, αλλά ο Αστέρας είχε άμεση την απάντηση και αφού ισοφάρισε στο 18΄ με τον Ντεγκενέκ, στο 46΄ έφτασε στο 1-2 με τον Ματέο Γκαρσία που σκόραρε λίγες ώρες μετά από την μεταγραφή του! Το τελικό 2-2 για τους γηπεδούχους, το πέτυχε με πέναλτι στο 76΄ ο Οαρό.

Παρασκήνια

Θέματα