Τούχελ: «Ο Μπουφόν είναι η δεύτερη επιλογή μου»

"Η απόφαση δεν είναι τελική, αλλά είπα στον Αρεολά πως κατά τη γνώμη μου έχει το προβάδισμα για να είναι βασικός", ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ τόνισε πως ο Αλφόνς Αρεολά είναι η πρώτη του επιλογή αυτή τη στιγμή για τη θέση του τερματοφύλακα, μπροστά από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Ο Τζίτζι δεν είναι απλά ένας παίκτης που κάθεται στον πάγκο. Έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα σε καθημερινή βάση», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Έπαιξε πολύ καλά στη Γκινγκάμπ, μας έσωσε στο πρώτο ημίχρονο που ήταν 1-0. Ο Τζίτζι δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον πάγκο. Μιλάει με τους παίκτες και προσπαθεί να τους βοηθήσει την κατάλληλη στιγμή. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε κάνουν να καταλάβεις γιατί είναι στην κορυφή και είχε τόσο σπουδαία καριέρα. Η απόφαση δεν είναι τελική, αλλά είπα στον Αρεολά πως κατά τη γνώμη μου έχει το προβάδισμα για να είναι βασικός. Ο Αλφόνς βγήκε από τις ακαδημίες της Παρί, ο σύλλογος είναι όλη η ζωή του και σημαίνει τα πάντα γι’ αυτόν. Θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει και να αποδείξει τον εαυτό του στην Παρί».

Παρασκήνια

Θέματα