Το «γύρισε» με Γκριεζμάν η Γαλλία!

Οι "τρικολόρ" βρέθηκαν να χάνουν 0-1 από τη Γερμανία, αλλά ο στράικερ της Ατλέτικο πρωταγωνίστησε στην ανατροπή (2-1)!

Betfootball 17/10/18 - 00:03

Δυσκολεύτηκε, κινδύνευσε, τα βρήκε σκούρα, αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν! Η Γαλλία νίκησε 2-1 τη Γερμανία στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Nations League και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρωτιά του 1ου ομίλου στην 1η κατηγορία. Η Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, αλλά η δυσκολία στο γκολ της στοίχισε μία ακόμα ήττα. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με πέναλτι του Κρόος και στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το 0-2. Στο 62΄ ο Γκριεζμάν ισοφάρισε σε 1-1 και στο 80΄ με (πολύ αυστηρό) πέναλτι, ολοκλήρωσε την ανατροπή και έκανε το 2-1 για τη Γαλλία.

Η Ουκρανία του Σεφτσένκο είναι ασταμάτητη και χθες έκανε το 3Χ3, νικώντας 1-0 και την Τσεχία (43΄ Μαλινόφσκι) στον 1ο όμιλο της 2ης κατηγορίας, ενώ η Νορβηγία επικράτησε 1-0 της Βουλγαρίας για τον 3ο όμιλο της 3ης κατηγορίας. Στον ίδιο όμιλο, η Κύπρος έφυγε με το 1-1 από τη Σλοβενία. Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Ουαλία (αν και ο Γκιγκς είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες όπως του Μπέιλ και του Ράμσεϊ) που έφυγε με το 0-1 από την Ιρλανδία (58΄ Ουίλσον) για τον 4ο όμιλο της 2ης κατηγορίας.

Στα άλλα χθεσινά ματς: Καζακστάν – Ανδόρα 4-0, Λετονία – Γεωργία 0-3, Αρμενία – Σκόπια 4-0 και το Γιβραλτάρ που πήρε… φόρα επικράτησε 2-1 του Λιχτενστάιν.

Στα φιλικά παιχνίδια της βραδιάς, η Ολλανδία κράτησε στο 1-1 το Βέλγιο (5΄ Μέρτενς – 37΄ Γκροένεβελντ), η Δανία νίκησε 2-0 την Αυστρία και η Σουηδία με την Σλοβακία έμειναν στο 1-1.

 

Παρασκήνια

Θέματα