Το νέο παιδί… θαύμα έρχεται από τη Νορβηγία

Ο πανύψηλος (1,91) επιθετικός της Μόλντε Έρλινγκ Χόλαντ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής κάτω των 18 που σημειώνει 4 γκολ στο ίδιο παιχνίδι

Την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, ένα άλλο παιδί… θαύμα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πρόκειται για τον 18χρονο Νορβηγό Έρλινγκ Χόλαντ, ο οποίος οδήγησε την Μόλντε σε απίστευτο εκτός έδρας θρίαμβο με 4-0 επί της πρωτοπόρου Μπραν.

Ο Χόλαντ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημειώνει 4 γκολ στο ίδιο παιχνίδι στη νορβηγική λίγκα πριν ακόμα κλείσει τα 18 του χρόνια. Ο πανύψηλος (1,91) επιθετικός αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών με την Μπρίνε στη δεύτερη κατηγορία, ενώ πέρυσι έπαιξε με την Μόλντε σε 14 ματς σαν αλλαγή στη μεγάλη κατηγορία, προλαβαίνοντας να πετύχει δύο γκολ.

Φέτος ο προπονητής του και παλιά μεγάλη δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον εμπιστεύθηκε ακόμα περισσότερο και η δικαίωση ήρθε στο ντέρμπι με την Μπραν. Ο πιτσιρικάς, που όλα δείχνουν ότι θα προκαλέσει ντόρο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μελλοντικά, έφτασε έτσι τα 6 γκολ στη φετινή σεζόν η οποία βρίσκεται ακόμα στη μέση.

Παρασκήνια

Θέματα