«Το πρώτο μου γκολ θα είναι για πάντα αξέχαστο» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι για τα 400 γκολ που πέτυχε με την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα!

Betfootball 16/01/19 - 19:34

Έφτασε τα 400 και συνεχίζει… Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φτάνοντας τα 400 τέρματα, από τα οποία όμως δύσκολα μπορεί να επιλέξει ένα ή δύο… «Τα καλύτερα γκολ είναι πάντα αυτά που δίνουν νίκες», ανέφερε και συμπλήρωσε: «τα δικά μου γκολ και τα ρεκόρ δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που μετράει είναι να νικάει η ομάδα και δεν θα μπορούσα να πετύχω ούτε ένα χωρίς τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια».

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πάντα κάποια που είναι λίγο πιο ξεχωριστά: «σίγουρα αυτά που έχω πετύχει στα ‘κλάσικο’ αλλά και κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως η Ατλέτικο, η Σεβίλλη και η Βαλένθια», ανέφερε ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: «σίγουρα είναι ξεχωριστά και αυτά που έχω πετύχει στο «Καμπ Νου», είναι πάντα ωραία η ατμόσφαιρα όταν σκοράρω στο γήπεδό μας».

Αυτό όμως που θα μείνει για πάντα αξέχαστο στον Λιονέλ Μέσι, είναι το πρώτο. Από εκεί που ξεκίνησε να μετράει το κοντέρ. Από την πρώτη φορά, το πρώτο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλμπαθέτε, μετά από την ασίστ του Ροναλντίνιο, ο οποίος στη συνέχεια τον πήρε στην πλάτη του για να το καταλάβουν όχι μόνο αυτοί που ήταν στο «Καμπ Νου», αλλά και όλος ο κόσμος. Ο μικρός που κουβαλούσε στην πλάτη του ο τότε»βασιλιάς», θα γινόταν ο νέος «αυτοκράτορας» του ποδοσφαίρου. «Αυτό το πρώτο γκολ στην Αλμπαθέτε, θα το θυμάμαι για πάντα, θα είναι αξέχαστο», σχολίασε ο Μέσι.

 

Παρασκήνια

Θέματα