Τρίποντα εκτός έδρας για Ντόρτμουντ και Λειψία

Διπλά και από Στουτγάρδη και Λεβερκούζεν * Μοιρασιά στο Φράιμπουργκ - Βέρντερ

Betfootball 17/10/20 - 18:47

Πέρασε με τρίποντο από την έδρα της Άουγκσμπουργκ και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο λόγος για την Λειψία, η οποία νίκησε 0-2 στην Άουγκσμπουργκ και με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπασακσεχίρ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ταύροι» του Νάγκελσμαν προηγήθηκαν στο 45΄ με κεφαλιά μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του (κορυφαίου του ματς) Ντάνι Όλμο! Στο 66΄ ο Νάγκελσμαν έριξε στο ματς τον Πόουλσεν αντί του Φόρσμπεργκ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Δανός στράικερ έκανε το 0-2 με ωραίο σουτ σε ασίστ ξανά του Όλμο και «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς για τους «ταύρους».

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ που έχει μπροστά της την Λάτσιο (και για αυτό ο Λουσιέν Φαβρ κράτησε στον πάγκο τους Ρόις και Χάαλαντ) περνούσε με 0-1 από την Χόφενχαϊμ. Παραμονές του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν ανακοινώσει τον αποκλεισμό τριών παικτών λόγω κορονοϊού και από το ματς απουσίαζε ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης της ομάδας, Αντρέι Κράμαριτς. Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε κόντρα στους «χωριάτες» και στο 64΄ ο Φαβρ έριξε στο ματς τους Ρόις και Χάαλαντ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν άψογα, με τον Χάαλαντ να γυρίζει στον Ρόις και αυτός να κάνει από κοντά το 0-1. Οι δύο άσοι μπήκαν για να «καθαρίσουν» το ματς και έκαναν αμέσως τη διαφορά.

Τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία πέρασε με 0-1 από την Μάιντς. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στις «ασπιρίνες» το πέτυχε στο 30΄ ο Λούκας Αλάριο.

Σημαντικό διπλό και από την Στουτγάρδη που νίκησε 0-2 στην έδρα της Χέρτα! Ο Κεμπφ άνοιξε το σκορ μόλις στο 9΄ και ο Γκονσάλο Κάστρο συνόδευσε την πολύ καλή εμφάνιση με γκολ που πέτυχε στο 68΄ για το τελικό 0-2.

Η Φράιμπουργκ με την Βέρντερ Βρέμης τέλος, έμειναν στο 1-1 (16΄ Λάινχαρτ – 25΄ Φούλκρουγκ πεν.).

Παρασκήνια

Θέματα